Varde – En vedovn er mye mer enn bare varme

Noen ting går aldri av moten. Koselige stunder foran vedovnen er en av dem.

Det har alltid handlet om håndverket

Vi er i dag totalleverandør av alt innenfor vedovner, stålpiper, tilbehør til vedovner samt reservedeler. Produktene våre selges gjennom forhandlere i hele Skandinavia og resten av Europa.

Vi gjør det enkelt å eie en vedovn

Hvordan fyrer du riktig? Hva er den korrekte plasseringen av vedovnen? Og hvordan monterer du en pipe? Vi bryter ikke kontakten etter at vedovnen din er ferdig installert. Tvert imot. Vi vil gjerne være den du spør til råds. Spesielt fordi vi ikke kan la være å gi gode råd. Og fordi vedovner er alt vi driver med. Det gir oss mye innsikt som vi gjerne deler med deg.

Vedovnen din er også et møbel

Vi har stort fokus på produktutvikling og produktforbedring i hverdagen. Det er viktig for oss å følge utviklingen og tendensene i markedet, samtidig som vi bidrar med innovasjon til gagn for både kundene våre og miljøet.

Vi har tenkt på miljøet for deg

Det er viktig for oss at vedovnene våre ikke belaster miljøet unødig. Vi har derfor sørget for at alle vedovner fra VARDE Ovne er CO2-nøytrale og forbrenner med høy virkningsgrad. Det betyr at du får en vedovn som forurenser minimalt og oppfyller de strengeste miljøstandardene i Europa.

En del av noe større

Siden 2006 har VARDE Ovne vært medlem av NIBE Group. NIBE-konsernet fokuserer på tre forretningsområder – klimaløsninger, elementer og vedovner. NIBE er et børsnotert selskap med ca. 15 000 ansatte i Europa, Nord-Amerika, Asia og Australia.