Stålpipe

Ønsker du peis eller et annet type ildsted, men mangler pipe? Vi benytter oss av Jøtul stålpipe, og det passer til alt og alle. Jøtul Stålpipe passer alle ildsteder, alle typer brensel, badstuer, hytter og hus. Den passer like bra i nye som i gamle bygg.

Du kan montere flere ildsteder på en Jøtul stålpipe, og den er enkel å ettermontere i eksisterende bygning. Pipesystemet kan vinkles og sideforskyves slik at ovnen kan stå nøyaktig der du vil. Dette er markedets største og mest fleksible sortiment.

Skulle du behøve noe de ikke har – ta kontakt vi skaffer det uansett.

Her kan du beregne din stålpipe

For å få et raskt og enkelt prisoverslag kan du selv fylle inn pipekalkulatoren. Men det er som regel mange spørsmål i forbindelse med kjøp av ny skorstein, så gjerne ta kontakt med oss for veiledning. Da får du også tilbud på en rask og profesjonell montering. For å gi en indikasjon på hva som trengs for å sette opp en stålpipe hos deg:

Spør oss om stålpipe

Har du spørsmål knyttet til stålpipe ta kontakt. Legg gjerne ved fil fra beregningsprogrammet til Jøtul eller en snittegning.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 6 files.

Hvilke farge passer deg?

I tillegg til standardfargene sort, grå og hvit, kan du få den RAL fargen du selv ønsker på stålpipen. Foretrekker du heller kobber eller børstet stål kan vi levere det også, sammen med en skjult overgang i bjelkelaget. Den unike skjøteløsningen gir en diskret og stilren montering, samtidig som den forhindrer varmespredning til pipens utside. Modulene monteres i hverandre med overlappende isolasjon, og stopper på den måten varmebroer i skjøtene.

Rund eller firkantet pipe på taket?

Jøtul har en gjennomtenkt og komplett yttertakspakke i aller beste kvalitet, og passer til ulike underlag som takstein, takpapp, torvtak ol.  Du kan om du vil ha et rundt eller firkantet takbeslag. Standard farge er sort, men du kan også få denne delen av stålpipen i mange ulike farger, i tillegg til kobber eller rustfritt stål.

Stålpipe gjennom yttervegg

Dersom du ønsker eller har behov for å gå gjennom yttervegg for å montere pipemodulene på utsiden, har vi moduler som gjør dette mulig. I tillegg tåler yttermaterialet Nordens tøffe klima.

Ventilert stålpipe

Jøtul Combi Stålpipe henter luft utenfra gjennom en kanal i pipen, og fører denne inn i ildstedet. Det betyr at du ikke behøver luft fra andre kilder dersom du velger denne løsningen. Ventilert stålpipe er spesielt godt egnet i nye, tette hus, om ikke høyst nødvendig om du ikke kan hente luft direkte til ildsted utenfra.

Diskuter din stålpipeløsning med oss

Hel- eller halvisolert stålpipe? Hvordan tettes taket? Er den montert riktig? Det er mange spørsmål i forbindelse med kjøp av en ny stålpipe. Kjøp derfor din stålpipe hos oss. Da er du sikker på at de forskjellige elementene passer sammen og at stålpipen fungerer best mulig sammen med ditt ildsted.

Avhengig av brukssituasjonen finnes det to forskjellige løsninger hvor det enten er 50 eller 80mm avstand til brennbart materiale (ved bruk av hhv. hel- og halvisolert stålpipe). Vi hjelper deg gjerne med å finne løsningen som passer for deg.

25 års garanti

Jøtul Stålpipe har 25 års garnti! Jøtul Stålpipe produseres av Nordens største stålpipeprodusent. Den er CE-merket og oppfyller alle EUs helse, miljø- og sikkerhetskrav. Stålpipen har vært på markedet i over 40 år og har 25 års garanti.

PS: Vil du fornye pipen din?

Ønsker du en forandring hjemme, kan du enkelt endre stålpipens farge ved å sette bekledningsrør utenpå den eksisterende pipen. Finn din RAL farge og få ditt personlige preg. Ta kontakt med oss for mer info.

Send oss en melding

[contact-form-7 id=»5174″]