Scan – innovasjon og design i 40 år

For Scan handler det ikke bare om varme, men også om å levere den beste flammen. Omkranset av et designbevisst møbel som passer i de fleste hjem. Kombinasjonen av dansk design, modige idéer og fokus på detaljer har gjort Scan til et ledende merke innenfor vedovner.

Scans designfilosofi

Idéer som varmer
Hos Scan har de, siden selskapet ble startet i Odense i 1978, vært fokusert på å tilby sine kunder de beste peisovnene på markedet med særlig fokus på design, innovasjon og brukervennlighet. For de handler det ikke bare om varme – men om å levere en perfekt flamme, omgitt av et designmøbel som passer i de fleste hjem. Kombinasjonen av dansk design, modige ideer og fokusering på detaljer, har gjort Scan til en av lederne innen peisovner.

Danmark har en rik tradisjon når det gjelder design, og Scan er en del av dette. Bare danske designere har kreert våre peisovner, og derved sikres en full og sann formgivning som alltid gjenkjenner Scan ved de typisk danske rene linjene.

De har også en tradisjon for å sette nye standarder, og deres designere angriper enhver utfordring med det mål for øyet å være nyskapende. Dette har resultert i at Scan fortsatt mottar internasjonal anerkjennelse, og at de har vunnet flere designpriser for håndtverket sitt.

Det handler om detaljene

Hos Scan har de fokus på detaljer helt ned til de minste ting. Med deres kritiske blikk og kostant jag på perfeksjon har de skapt revolusjonerende former og tekniske løsninger som kommer deres kunder til gode. Ved å integrere håndtakene i designet blander de form og funksjon. Håndtakene på de fleste modellene holder seg kalde når ovnen er i bruk.
Dette er en av mange eksempler som Scan kaller «smooth finish».

Miljø & sikkerhet

En av Scan sine målsetninger er å utvikle peisovner som brenner renere og mer miljøvennlig.

Vedfyring er en varig, økonomisk energiform, og hvis peisovnen er konstruert riktig bruker den mindre brensel. I sitt eget laboratorium jobber de kontinuerlig med å gjøre forbrenningen mer effektiv og innfri de strengeste krav for godkjennelse. Derfor er Scan peisovner blant de som har fått flest godkjennelser i verden. En rekke av deres produkter har også fått det offisielle nordiske miljømerket Svanen.

At en peisovn fra Scan er godkjent, er din garanti for at den er testet og kontrollert. Alle produkter som forlater fabrikken, er kvalitetssikret med tanke på både sikkerhet og funksjonalitet. Derfor gir de med glede 5 års reklamasjonsrett. Utvalgte autoriserte Scanforhandlere står til disposisjon med ytterligere tekniske opplysninger om blant annet installasjon og service.

Kvalitet

Peisovner fra Scan er av høy kvalitet og produseres av de beste råvarene som finnes.

Ved hjelp av et sekssifret registreringsnummer kan vi spore opprinnelsen til en Scan-peisovn. Dette gjør bestilling av eventuelle reservedeler enklere.
Inngangskontrollen på råvarer og sluttkontroll på produktet er med andre ord unik. Gode detaljer som effektiv luftspyling og enkel betjening gjør opptenningen og fyringen mye enklere.

Riktig god fornøyelse med en ny peisovn fra Scan!

Scan worldwide

Scan A/S eies av norske Jøtul AS. Jøtul Group er en av verdens største vedovnsprodusenter og har salgsselskaper og distribusjonssteder i hele verden, hvor Scanprodukter også selges.