Jøtul

I KAMP MOT KULDA SIDEN 1853

Jøtul er en av verdens eldste produsenter av ovner, innsatser og peiser. Med bakgrunn i en stolt norsk tradisjon, har vi kombinert solid håndverk med kunsten å bekjempe kulde i mer enn 160 år. Dette er bakgrunnen for Jøtuls posisjon som markedsleder og det naturlige valget for kravstore kunder verden over.

Scan

INNOVASJON OG DESIGN I 40 ÅR

For Scan handler det ikke bare om varme, men også om å levere den beste flammen. Omkranset av et designbevisst møbel som passer i de fleste hjem. Kombinasjonen av dansk design, modige idéer og fokus på detaljer har gjort Scan til et ledende merke innenfor vedovner.

Ild

Lav pris – Høy kvalitet

Ild ovner og peiser er utviklet av Jøtul Gruppen. Konstruksjonen og teknikken er basert på 160-års erfaring med utvikling og produksjon av ildsteder. Ild er prisgunstige produkter i platestål. De er tilgjengelig for alle, uavhengig av hvilken fase i livet man befinner seg i.

Brunner

TRADISJONELT & NYSKAPENDE

BRUNNERs historie går tilbake over 70 år.
I tre generasjoner har den familieeide virksomheten, som ligger i den nedre bayerske byen Eggenfelden, produsert de beste ildstedene industrien har å tilby. På BRUNNER er begrepet «Made in Germany» ikke redusert til et slett slagord.

Nordpeis

Størst på elementpeiser i Norge

Nordpeis har siden starten jobbet med innovasjon og design innen ovner, peiser og peisovner. Siden starten har de hatt stor vekst og er i dag størst på elementpeiser i Norge.

Norsk Kleber

Lar hyggen vare hele kvelden

Ovner av massiv kleberstein fra Norsk Kleber er ikke bare en ovn, men et eksklusivt møbel tatt rett fra naturen. Hver kakkel i ovnen har forskjellig struktur og mønster og ingen ovner blir helt like.
Klebersteinen er grå med lys struktur og klebersteinsovnene er et varmende kunststykke som vil vare i generasjoner. Norsk Kleber er den eneste norske produsenten av klebersteinsovner og peiser.

Le Feu

STILRENT SKANDINAVISK DESIGN

Le Feu produseres biopeiser med kvalitet i høysete og fullt fokus på design.
Biopeisene krever ingen pipe og er en av de mest solgte i Skandinavia.

Exodraft

exodraft-rsht-chimney-fan600x350-2 (landscape)

LEDENDE PÅ RØYKSUGERE SIDEN 1957

Exodraft er en danskeid virksomhet som produserer røyksugere og varmegjenning for privat og industriell bruk. Siden 1957 har de solgt over 500.000 røyksugere.