LE FEU – STILRENT SKANDINAVISK DESIGN

Le Feu produseres biopeiser med kvalitet i høysete og fullt fokus på design.
Biopeisene krever ingen pipe og er en av de mest solgte i Skandinavia.

DANSK DESIGN

Le Feu er en dansk etablert virksomhet fra 2016 med en ambisjon om å designe, utvikle og produsere produkter til det moderne hjem. De har en stor lidenskap for design, innredning og ikke minst ild. Le Feu produserer i dag peiser i flott og stilrent design til hjem i alle størrelser. Tankene bak biopeisene er å skape muligheten til levende ild og hygge i etthvert hjem. Perfekt i hjem hvor man ønsker en enkel, lett og ren løsning.

En livsstilsamling og en effektiv funksjonell oppvarmingsløsning i et fantastisk utvalg av størrelser og stiler for hjemmet og uteområder.

BIOPEISER

Det danske konseptet med å skape varme, samhold og velvære er trukket gjennom skjønnheten i de fire modellene fra Le Feu-biopeiser.

Sky

Sky er karakterisert av sitt unike takoppheng som gjør at peisen ser lett og elegant ut. De ulike høydene gjør den plasseringsvennlig i alle hjem.

Ground Steel

Med sin enkle fot signaliserer Ground Steel eleganse og rene linjer. Den virker både skarp og stilig i uttrykket.

Ground Wood

Utformet i et design inspirert av naturen. De vakre beinene av eik, ask eller wenge skaper kontraster mot den svarte eller hvite kuppelens overflate av jern.

Ground Low

En lavere utgave av Ground Wood.

Bioetanol

Bioetanol er i utgangspunktet brennevin som produseres av biomasse. Det er mest brukt som drivstoff, med fordelen av å ha en ren forbrening. Spriten er produsert av sukkerstivelse, som vanligvis kommer fra to forskjellige kilder: 1. generasjon bioetanol ble laget av “spiselige” plantedeler. 2. generasjon bioetanol er laget av planteavfall eller halm. Gjennom en gjæringsprosess blir stivelsen benyttet i biomassen som igjen omdannes til bioetanol.

Miljømessig sett er bioetanol et meget godt alternativ til de mest brukte drivstofftyper, da det er CO2-nøytralt. I tillegg bidrar produksjonen av bioetanol til økt elvforsyning i energifeltet.