Le feu – stilrent skandinavisk design

Le Feu produseres biopeiser med kvalitet i høysete og fullt fokus på design.
Biopeisene krever ingen pipe og er en av de mest solgte i Skandinavia.

Dansk design

Le Feu er en dansk etablert virksomhet fra 2016 med en ambisjon om å designe, utvikle og produsere produkter til det moderne hjem. De har en stor lidenskap for design, innredning og ikke minst ild. Le Feu produserer i dag peiser i flott og stilrent design til hjem i alle størrelser. Tankene bak biopeisene er å skape muligheten til levende ild og hygge i etthvert hjem. Perfekt i hjem hvor man ønsker en enkel, lett og ren løsning.
En livsstilsamling og en effektiv funksjonell oppvarmingsløsning i et fantastisk utvalg av størrelser og stiler for hjemmet og uteområder.

Biopeiser

Det danske konseptet med å skape varme, samhold og velvære er trukket gjennom skjønnheten i de fire modellene fra Le Feu-biopeiser.

Sky: Sky er karakterisert av sitt unike takoppheng som gjør at peisen ser lett og elegant ut. De ulike høydene gjør den plasseringsvennlig i alle hjem.

Ground Steel: Med sin enkle fot signaliserer Ground Steel eleganse og rene linjer. Den virker både skarp og stilig i uttrykket.

Ground Wood: Utformet i et design inspirert av naturen. De vakre beinene av eik, ask eller wenge skaper kontraster mot den svarte eller hvite kuppelens overflate av jern.

Ground Low: En lavere utgave av Gro

Bioetanol

Bioetanol er i utgangspunktet brennevin som produseres av biomasse. Det er mest brukt som drivstoff, med fordelen av å ha en ren forbrening. Spriten er produsert av sukkerstivelse, som vanligvis kommer fra to forskjellige kilder: 1. generasjon bioetanol ble laget av “spiselige” plantedeler. 2. generasjon bioetanol er laget av planteavfall eller halm. Gjennom en gjæringsprosess blir stivelsen benyttet i biomassen som igjen omdannes til bioetanol.

Miljømessig sett er bioetanol et meget godt alternativ til de mest brukte drivstofftyper, da det er CO2-nøytralt. I tillegg bidrar produksjonen av bioetanol til økt elvforsyning i energifeltet.