BRUNNER – TRADISJONELT & NYSKAPENDE

BRUNNERs historie går tilbake over 70 år.
I tre generasjoner har den familieeide virksomheten, som ligger i den nedre bayerske byen Eggenfelden, produsert de beste ildstedene industrien har å tilby.
På BRUNNER er begrepet “Made in Germany” ikke redusert til et slett slagord.

“Alt er billigere enn BRUNNER!”

            Og det er de stolte av.

Det er sant at mange av konkurrentenes produkter er mye billigere – og det med rette, da disse produktene er ikke sammenlignbare med peisinnsatsene til BRUNNER.

Det kan ha sine grunner: Kanskje det kommer av at forestillingen om vekt og byggemåte er helt annerledes for en BRUNNER-konstruksjon. Eller det kan komme av den sofistikerte kvaliteten og de funksjonelle detaljene, som de erfarne medarbeidere daglig befatter seg med. Sannsynligvis kan det også komme av servicen og den ærlige utviklede filosofien som BRUNNER ønsker å gjennomføre hele veien.

BRUNNER er ganske enkelt verdt prisen.

Tradisjon og håndverk har like mye med hjemmet å gjøre som en ovn hører hjemme i et hus. Derfor avstår BRUNNER fra å sette ut produksjonen til et lavkostland. Et ildsted fra BRUNNER er produsert i Tyskland av høyt kvalifiserte og erfarne fagfolk.

100% tysk ingeniørkunst.

BRU1563.6 ImageBr NO19.08 DS 66-67-Henriksen-brensel.no

Familiedrevet siden 1946.

De er jordnære folk fra en tradisjonell familiebedrift i den bayersk-østerrikske grenseregionen Niederbayern.

De i BRUNNER er vennlige og alltid oppriktige; og det er én ting de i hvert fall er: stolte av bedriften sin. Hos de går tradisjonelle verdier og topp moderne vitenskap hånd i hånd. I dette arbeidsmiljøet kan de produsere produkter som teknisk og kvalitativt oppfyller de aller strengeste krav.

De gjør alt selv.

Dette høres kanskje utdatert ut, men det har vist seg lønnsomt. Først når man kjenner til helheten, går alle medarbeiderne inn i produktet med hele sin sjel og stolthet, og det synes. Det starter med utformingen av ingeniører og teknikere, fortsetter med byggingen av en prototype, deretter testes produktet i testlaboratoriet, før det går til masseproduksjon i et eget støperi. Montering og kontroll er det siste som skjer, før de endelige peisinnsatsene forlater fabrikken. Og er det noe som kan forbedres, gjør de det gjerne og med det samme. Det er til syvende og sist deres produkt.

BRUNNER. Made in germany.

Et produkt 100% fremstilt i Tyskland er mer enn tidsriktig.

Nettopp i Tyskland blir produkter tilvirket med de nyeste maskinene og produksjonsanlegg med globalt anerkjent kvalitet. Den virkelige hemmeligheten er derimot medarbeiderne. Holdningen til arbeid og aktivitet såvel som stolthet til eget produkt og forretningsforetak er unikt. Alt dette i en familiebedrift der verdiene av kvalitet og innovasjon står i høysetet med prisoptimaliserte enkeltkonstruksjoner. Alle som jobber i BRUNNER – fra utviklingsingeniører til de langtidsansatte i produksjonsferdigstillelsen – har denne innstillingen. Alt dette på grunnlag av en svært god firmaatmosfære og med visshet om at selv den minste merkbare forskjellen, altså merverdien, blir satt pris på hos kunden. Peisinnsatser fra BRUNNER er blant de beste konstruksjoner en kan få tak i av håndverk.

showroom

Panorama

En opplevelse fra tre sider.

Det mest komplekse enhetsdesignet. Stabilitet og tetthet for den transparente glassfronten krever gode løsninger i alle detaljer. BRUNNER har tatt i bruk alle deres erfaringer for denne krevende peisinnsatsen. Resultatet er et perfekt ildsted med førsteklasses mekanikk.

Disse innsatsene er designet for maksimal atmosfære rundt ildstedet. På grunn av de store ruteformatene og til tross for en sofistikert ruteluftrensing får man i en panorama-variant bare begrenset “renhet” av glassflatene. Dette er en konsekvens av fysiske lover og har ingenting med produktkvalitet å gjøre. I tvilstilfelle bør enheten snarere være dimensjonert noe mindre enn for stor.

Hjørne

Eksepsjonelle flammer fra to sider.

Med denne lover BRUNNER stabile frontruterammer og et godt flammebilde. I hjørne-kaminene ligger hemmeligheten i en spesiell glassplateluftrensing som strømmer jevnt langs hele glasskantlengden. Masse erfaring med og glede ved praktiske detaljer er hva som gjør disse kaminene helt spesielle.

Arkitektur

Tverrformat for moderne kaminer.

Den flate glassruten i liggende modus for et moderne kamindesign.

En ren glassflate ved slike skiveformater. Dette oppnås gjennom en særegenhet, proporsjonalt til bredden som igjen avgjør luftrengjøring på glassiden.
En perfekt opplevelse i bredformat.

Stil

Klassiske flate kaminformater.

Det er proporsjonene i disse glassflatene som gir disse kaminene navn. Det er så lite synlig teknologi som mulig, men igjen så stabile og solide byggkomponenter som nødvendig. For et nobelt og klassisk kamindesign.

Kompakt

For små kaminer.

Flate eller runde ruter for små, kompakte kamindesigner.

Et solid og moderne design. Solid og holdbar for mindre kaminanlegg med alle de større enhetenes konstruksjonsdetaljer. For langvarig glede av ovnsflammer med en ren rute.

Tunnel

En inkluderende romdeler.

Hvorfor er tunnel-peisene fra BRUNNER så populære?
Enkelt: Ikke nok med at de varmer opp rommet, men de fungerer samtidig som en romdeler.

Den perfekte løsningen for de som nekter å sette noen grenser for ildstedet.

BSK

Rask å montere – høykvalitets peisomramming.

Sammensatt av utvalgte innsatser fra BRUNNER med linære kubiske formdeler i varmebetong, gir muligheten til å installere BRUNNERs høykvalitets peisinnsatser raskt og kostnadseffektivt.

Disse varmeluftanleggene kan individualiseres visuelt og dermed tilpasses de eksisterende dimensjonene.

BSO

La kosen vare.

I HKD 2.2 innsatsene forenes alle kunnskaper og ferdigheter BRUNNER har utviklet over flere tiår. Dette er grunnlaget for ryktet til BRUNNER om å lage de beste ildstedene som finnes i dag.

Endelig finnes det en mulighet for å installere et langtidslevende ildsted med akkumulerende varmeffekt – raskt og prisgunstig med ferdig omramming.

Urfeuer

Nyt brannen med alle dine sanser.

Urfeuer er en serie åpne kaminer som lar deg oppleve flammene på en helt ny måte. I dagens tette boliger med ønske om store flammebilder med lav varmeavgivelse er dette byggherrens favoritt. Med et sort luftinnsug og høyt røykutslag er Urfeuer testet og godkjent for bruk i passive boliger.

Drehfeuer

Stemning i bevegelse.

Kundene ønsker å se mye flammer, helst fra alle retninger – men varmeutgangen bør ikke være for høy, samtidig som høy effektivitet er verdsatt.

I dette tilfellet er løsningen varmeovner med ekte vedfyring.
For disse varmelagrende ovnene tilbyr BRUNNER nå et nytt, dreibart ildsted.

En støpejernskube støttet over og under med en kantlengde på 50 cm som kan roteres, enten manuelt eller med motor via en fjernkontroll.