Brunner – tradisjonelt & nyskapende.

BRUNNERs historie går tilbake over 70 år.

I tre generasjoner har den familieeide virksomheten, som ligger i den nedre bayerske byen Eggenfelden, produsert de beste ildstedene industrien har å tilby.

På BRUNNER er begrepet “Made in Germany” ikke redusert til et slett slagord.

“Alt er billigere enn BRUNNER! Og det er de stolte av.”

Det er sant at mange av konkurrentenes produkter er mye billigere – og det med rette, da disse produktene er ikke sammenlignbare med peisinnsatsene til BRUNNER.

Det kan ha sine grunner: Kanskje det kommer av at forestillingen om vekt og byggemåte er helt annerledes for en BRUNNER-konstruksjon. Eller det kan komme av den sofistikerte kvaliteten og de funksjonelle detaljene, som de erfarne medarbeidere daglig befatter seg med. Sannsynligvis kan det også komme av servicen og den ærlige utviklede filosofien som BRUNNER ønsker å gjennomføre hele veien.

BRUNNER er ganske enkelt verdt prisen.

Tradisjon og håndverk har like mye med hjemmet å gjøre som en ovn hører hjemme i et hus. Derfor avstår BRUNNER fra å sette ut produksjonen til et lavkostland. Et ildsted fra BRUNNER er produsert i Tyskland av høyt kvalifiserte og erfarne fagfolk.

100% tysk ingeniørkunst.

Familiedrevet siden 1946.

De er jordnære folk fra en tradisjonell familiebedrift i den bayersk-østerrikske grenseregionen Niederbayern.

De i BRUNNER er vennlige og alltid oppriktige; og det er én ting de i hvert fall er: stolte av bedriften sin. Hos de går tradisjonelle verdier og topp moderne vitenskap hånd i hånd. I dette arbeidsmiljøet kan de produsere produkter som teknisk og kvalitativt oppfyller de aller strengeste krav.

De gjør alt selv.

Dette høres kanskje utdatert ut, men det har vist seg lønnsomt. Først når man kjenner til helheten, går alle medarbeiderne inn i produktet med hele sin sjel og stolthet, og det synes. Det starter med utformingen av ingeniører og teknikere, fortsetter med byggingen av en prototype, deretter testes produktet i testlaboratoriet, før det går til masseproduksjon i et eget støperi. Montering og kontroll er det siste som skjer, før de endelige peisinnsatsene forlater fabrikken. Og er det noe som kan forbedres, gjør de det gjerne og med det samme. Det er til syvende og sist deres produkt.

BRUNNER. Made in germany.

Et produkt 100% fremstilt i Tyskland er mer enn tidsriktig.

Nettopp i Tyskland blir produkter tilvirket med de nyeste maskinene og produksjonsanlegg med globalt anerkjent kvalitet. Den virkelige hemmeligheten er derimot medarbeiderne. Holdningen til arbeid og aktivitet såvel som stolthet til eget produkt og forretningsforetak er unikt. Alt dette i en familiebedrift der verdiene av kvalitet og innovasjon står i høysetet med prisoptimaliserte enkeltkonstruksjoner.

Alle som jobber i BRUNNER – fra utviklingsingeniører til de langtidsansatte i produksjonsferdigstillelsen – har denne innstillingen. Alt dette på grunnlag av en svært god firmaatmosfære og med visshet om at selv den minste merkbare forskjellen, altså merverdien, blir satt pris på hos kunden. Peisinnsatser fra BRUNNER er blant de beste konstruksjoner en kan få tak i av håndverk.